Сузанита публикува мило послание, отправено към гаджето й, послучай годишнината им. Това тя направи в инстаграм профила си, като сподели кратко видео, на което обаче лицето на въпросния господин отново не се вижда. И до момента не се знае всъщност кой е мъжът, откраднал сърцето на пловдивската дива, тъй като и двамата се прикриват умело. 

"Кога мина една година се питам... Благодаря, че ми показа какво е любовта. Благодаря, че ме подкрепяш и ми помагаш да надграждам себе си. Благодаря, че ме правиш щастлива, благодаря, че те има! Преминахме и преминаваме през много трудности, но когато сме заедно няма какво да ни бутне. Само ти знаеш как да ме направиш толкова щастлива и силна. Любовта ни е изпитание, любовта ни е сила, любовта ни е безусловна и неповторима. Тя е изкуство! Тя е безгранична и красива. Винаги ще държа ръката ти, скъпи, а ако нямаме тази възможност, просто ще пазя гърба ти и ще те обичам" - гласят думите на певицата. 

Междувременно, лечението на дъщерята на Орхан Мурад в клиника за наркозависими продължава. Сузанита вече е там от близо месец, като се чувства по-добре. Тя дори сподели сторита, на които показва как се забавляват с другите пациенти и не пропусна да публикува няколко предизвикателни снимки, с които да напомни за себе си.

"Няма да се смириш... Щом и на Великден не спря с курвенските снимки... Щом и клиниката не ти беше достатъчна да разбереш, че е време да пораснеш и да станеш умна, няма спасение... Тъжно.", "Аз така като те гледам скоро няма да се излекуваш", "Няма да ти дойде акъла" - са само част от мненията на потребители, които изказаха своето възмущение от действията й.

Други, пък я подкрепиха с пожелания за бързо оздравяване и положителни коментари като "Ще се справиш! Ти си силна, красива и умна! Можеш да се справиш с всичко!"

Припомняме, че Сузанита за първи път сподели, че е постъпила в клиника за лечение на 4 април и направи шокиращи признания в социалните мрежи. 

Сузанита Мурад постъпи в клиника за наркозависимиПловдивчанката направи шокиращи признания в социалните мрежи