И това лято, лятната градина на Note Di Vino ще е едно от най-предпочитаните места от пловдивчани и гостите на града. С изискания си средиземноморски интериор, Note Di Vino Premium Summer Garden спечели симпатиите на хората търсещи безкомпромисно качество.

Кухнята на ресторанта се ръководи от Шеф Николай Лапунов. Той дълги години е работил в елитни ресторанти по цял свят, ЮАР, Англия, Германия, Холандия. Менюто на ресторанта е с италианска и средиземноморска кухня, с изобилие от морски дарове. Тук можете да опитате типична пица в неаполитански стил, а всички меса се изпичат на легендарното барбекю Josper. Наслада за небцето са и невероятно вкусните авторски десерти на Шеф Лапунов.

Виненият лист на ресторанта е съставен само от вина на бутикови изби от България и Италия. Нещо, което прави градината уникална е, че тя е разделена на две отделни части. Едната, LA Famiglia, е идеалното място за всички семейства с деца. От всички седящи места, има пряка видимост към двете големи детски площадки. Така вие можете да релаксирате на спокойствие, а децата ви да играят, и то под постоянният надзор на аниматорите на ресторанта.

Втората част на градината е Jazz&Wine. Тя е най-подходящото място за романтична или бизнес вечеря и обяд. Най-голямата атракция е красивият бял роял в центъра на градината. Всяка вечер от вторник до събота включително, тук свири талантливият пианист Костадин Бекирски. Джаз, соул, евъргрийн, ще чуете на живо любимите ви песни от годините назад. Тук се организират и големи музикални ивенти, с участия на известни български и световни музикални звезди.

Това лято предстоят гостувания на двама световно известни джаз музиканти от Ню Йорк, САЩ - Конрад Хърунг и Крейг Бейли.

Note Di Vino Premium Summer Garden работи всеки ден от 9.30 сутринта, без почивен ден. Адресът е ул. Димитър Талев 87, тел. за информация 0899101087.

За удобство на клиентите ресторантът разполага със собствен паркинг. Ресторантът набира добри сервитьори, при най-добрите условия в града!