Пет дни след ареста на Лоренцо, който бе хванат с дрога, майка му публикува в инстаграм профила си видео от рождения си ден, на което се вижда как го целува. В описанието тя пише: "Моето злато", пише glasnews.bg.

Както съобщихме на 2 декември, Лоренцо бе задържан в София, след като у него било намерено бяло прахообразно вещество.

Полицаитe от Пето районно при СДВР спрели за проверка автомобил, шофиран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е известен на МВР и бил обявен за издирване.

"За всички, които четете новината - "вярно е", така той коментира случката в инстаграм стори, захапал свита цигара в устата си, като размаха и среден пръст.

Това не е първият сблъсък на Лоренцо със закона.

Преди година изпълнителят беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити Иван споменал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари. Пред разследващите младежът отрекъл да има нещо общо с това. 

Софи Маринова отпразнува 48-ия си рожден ден с пищно парти. На звездния купон присъстваха още фолкзвездите Преслава, Меди, семейство Стораро. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official)