Пловдивската красавица Мария Маринова навърши 18 години и отпразнува подобаващо своето пълнолетие - с много стил, блясък и шумен купон. 

Партито се състоя в популярен пловдивски ресторант, който бе потънал в множество розови и сребристи балони, допълнени и от такива, които оформят числото 18.

 

Гости на тържеството бяха близки и приятели на рожденичката, които я затрупаха с красиви букети и оригинални подаръци, сред които огромен плюшен мечок. 

Плътно до Мария Маринова беше един от най-скъпите хора в живота и - нейната сестра Бисера, която съвсем скоро вдигна пищна сватба и се време във вечна вярност на своя любим Юра Месропян. 

Ето ги официалните снимки от сватбата на Бисера и Юра Месропян в ПловдивПриказните кадри събраха погледите в социалните мрежи

"Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Благодаря и на всички мои близки,които направиха празника ми специален и които ме даряват с толкова много любов." - написа в профила си младата дама. 

Чаровната пловдивчанка събра погледите на всички присъстващи с перфектната си визия, изпипана до най-малкия детайл. Рожденичката заложи на сребрист комплект - панталон с висока талия и кроп топ, покрити с хиляди пайети. 

Вечерта бе изпълнена с куп наздравици и купон на макс, за който се погрижиха диджей и наета за повода певица. По-късно бе изнесена и специално изработената за личния празник бутикова торта - розова, върху която бе поставена корона, първата буква от името на Мария и свещички с чифрите 1 и 8. 

Кулминацията на вечерта беше пищна заря в чест на рожденичката и нейния специален ден.