С голямо парти, страхотна шоу програма и ново меню едно от любимите заведения на пловдивчани - Morado Premium Club официално открива новия сезон. 

Грандиозното събитие ще се състои този петък (12.06.) и това ще бъде само началото на поредицата от горещи емоции и незабравими вечери, които подготвя клуба. 

Независимо дали желаете да релаксирате с леден коктейл в ръка, наслаждавайки се на зашеметяваща гледка към Пеещите фонтани или търсите вкусa на нощния парти живот - райската лятна градина на Morado Premium Club e точният избор за вас. 

За доброто настроение на всички гости в петъчната вечер ще се погрижи диджей DIMO BG, който е подбрал специална музикална селекция от хитови парчета, с които да бъде даден подобаващ старт на лято 2020. 

През новия сезон, лятната градина на клуба приветства своите посетители със свеж и уникален дизайн, създаден с усет към детайлите и съвременните удобства.

Палитра от вкусове и аромати - новото меню на Morado Premium Club, пък е един истински шедьовър, създаден не само за очите, но и истинско изкушение за кулинарните ценители. На страниците му ще откриете богат избор от пресни морски дарове и меса, свежи салати, ароматни бургери и хрупкави брускети, както и изкушаващи десерти. 

Акцентът пада и върху богатия асортимент от интересни коктейли, отбрани алкохолни напитки и превъзходни наргилета с висококачествени вкусове. 

Клубът работи всеки ден, а внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал е на разположение на всички посетители на заведението. 

Разположен в сърцето на Пловдив, на ул. Авксентий Велешки 19, Morado Premium Club e точното място, където да отпразнувате вашия специален ден, независимо дали говорим за рожден ден, имен ден, моминско или ергенско парти. 

Телефон за резервации: 0896-665-213