Фолк певицата Райна сложи край на слуховете, които плъзнаха в медийното пространство през последните няколко седмици. Те гласяха, че изпълнителката на Пайнер си е сложила силиконови импланти в бюста. 

Заклетата фенка на естествената красота обаче веднага посече жълтите новини и в коментари под нейни снимки не пропусна да разясни на своите последователи, че това е поредната лъжа по неин адрес. 

Снощи Райна бе специален гост и в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където вече и в ефир категорично отрече да си е слагала изкуствени гърди. 

"Последните 10 години в медиите всеки месец ми „слагат“ силикон, поне е безплатен. Нямам, все още нямам! Нямам интервенции в тази част на тялото“ - заяви пилето на поп-фолка. 

Слуховете започнаха след снимка на Райна от фитнес залата, на която освен, че погледите се спират върху стройното и тяло, мъжката половина не пропуснаха да "хвърлят по едно око" и на други места. 

Естествено, кадърът породи поредица от коментари, на които певицата отговори така:

"Симетрията винаги я е имало, и липсата на силикон не пречи за това. Няма никакъв силикон, просто сутиен и някое кило отгоре. Пък и съм се изпъчила солидно".

За фигурата си тя полага усилия във фитнеса, но не прекалява. „Два пъти седмично – максимум. Скучно ми е, без инструктор съм, не обичам много да ме командват! Не подлежа на контрол, честно казано“ – каза Райна.