Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник, разделил се с Кухнята на Ада. Тя получи оранжева престилка след седмичния мастър клас и не се раздели с нея до самия край на вечерната резервация.

Загубата в битката за спалните изпрати Червените на кулинарна екскурзия до Великата китайска стена с шеф Лио Юан Дзю. Неговата рибна интерпретация във формата на катерица се оказа нелеко препятствие за две от най-противоречивите участнички от червения отбор - Михаела и Стефани. Така те се озоваха с оранжеви престилки в ръка след мастър класа. Хоби готвачката Царина пък завоюва втори пореден персонален имунитет.

Вечерната резервация и за двете кухни не протече по план, като грешките се трупаха от всички станции и готвачи. Ситуацията в Кухнята на Ада достигна точка на кипене, когато шеф Ангелов се принуди да сервира брънч омлети на всички гости на ресторанта, вместо ястията от новото пролетно меню. Невъзможността да овладее червената кухня и престъпването на думата на шеф Виктор Ангелов изпрати сладкарката у дома, пише НОВА.