Моника Валериева отново е сама и няма да се види като булка. Сексапилната моделка развали годежа си с милионерския наследник от Катар и му върна пръстена. За това призна самата тя с излияние в личния си профил, придружено от снимка, на която са двамата, но лицето на богата е скрито от сърце, разделено на две. Моника и милионера от Катар бяха заедно близо 12 месец, като през това време той непрестанно я отрупваше с куп скъпи подаръци и огромни букети. 

Не се знае причината за тяхната раздяла, но приказката за плеймейтката приключи. Докато тя се хвалеше, че съвсем скоро ще мине под венчило и дори публикува снимка на годежния си пръстен, сега нещата стоят по съвсем различен начин. 

Ето какво написа Моника Валериева в личния си профил в Инстаграм:

„Почти година след като се срещнахме, аз и мъжът, който беше до мен, се разделяме! Не бих занимавала никого с една житейска история, но много телевизии и списания ме потърсиха относно годежа ми! Който беше факт! Много хора ме поздравиха и искрено се зарадваха за нас, но животът поднася страхотни изненади, понякога шокиращи. Някой ден със сигурност ще разкажа какво се е случило, но се надявам сега да ме уважите от негативни коментари. Благодаря за подкрепата“.

След признанието на пазарджиклийката се появиха и коментари, че такава връзка въобще не е съществувала, тъй като доказателство за нея били само снимки на подаръци, но доста други момичета от нейния бранш също не остават по-назад и могат също да се похвалят с подобни глезотии.