Лилиан Бояджийска дари с близнаци своя любим Ивайло Иванов. Популярната двойка от Пазарджик обяви радостната новина с публикация в Инстаграм, с която разкри и имена на своите първородни рожби. 

Близнаците са момченце и момиче, които се казват Изабел и Иво. 

"Благодаря ти Боже за нашите ангелчета Изабел и Иво! Мама и татко ви обичат безкрайно ..." - гласи написаното от Лилиан в мрежата. 

Щастливият и горд баща Ивайло, пък определено се е постарал с украсата за посрещането на своята любима и бебета у дома. Лилиан държи в ръцете си красив букет от рози, половината, от които обагрени в розово, а другата половина в синьо. 

Подобен и е замисълът с балоните, които са в същите нюанси и допълнени от други - фолиеви, някои във формата на бебе, а други с надписи за повода. 

Родителите, пък са облечени с бели спортни екипи, а щастието е изписано по лицата им. 

Припомняме, че Лилиан или Малката Николета Лозанова, както я наричат в родния Пазарджик, и Ивайло Иванова се сгодиха през май месец 2019 година след дългогодишна връзка.

Лилиан Бояджийска и Ивайло Иванов ще стават родители на близнациПопулярната двойка от Пазарджик сподели радостната вест в социалните мрежи

 

Предложението за брак се случи на фона на Айфеловата кула в романтичен Париж, а през месец ноември 2020 година, те обявиха и новината, че ще стават родители на първи път.