Даниела Пенелова, която е възпитаничка на АМТИИ в град Пловдив и често може да бъде забелязана с микрофон в ръка в заведенията из цяла България, призна за тежка бременност. 

След като дълго време певицата криеше наедрялото си коремче, преди дни в профила и се появи публикация, в която бъдещата майка споделя, че е в 34-та седмица, но 4 месеца от бременността си е прекарала в повръщане и мъки, а в 7-ми месец се е наложил и престой в медицинско заведение. 

"След едноседмичен престой в болница на тежки антибиоти за щастие за момента отървах операция... не приемам участия, колкото и да искам и обожавам работата си! Знаете, че работя с много любов, когато и където и да съм, но моето здраве и на още някого са на първо място. Благодаря на всеки, който ми писа, звъня... извинете ме приятели, че не отговарям, но в момента единствено имам нужда от здраве, спокойствие и положителни емоции. Вашето здраве и любов, са моята сила!!!" - пише Даниела Пенелова. 

Разбира се, има и положителни новини. Гласовитата дама е качила само 11 кг и съобщи, че вече няма търпение на бял свят да се появи първородната и рожба, която ще бъде от женски пол. 

Вчера, в 9-ти месец от бременността си, Дани посрещна и своя 29-ти рожден ден, съпътстван от много подаръци и изненади. Част от тях бяха големи балони, оформящи чифрата 29, както и карикатура.

 

Малко по-рано този месец, асеновградчанката се поради и почивка на родното море заедно със своята майка.