Петкратни танцови шампиони се врекоха във вечна вярност. Най-младите хореографи на спортен клуб „Ера” Василена Шопова и Виктор Алеков си казаха „Да” вчера в Пловдив. Приказното тържество бе уважено не само от техните роднини, близки и приятели, но и от малките възпитаници от клуба.

Танцовото изкуство събира Василена и Виктор, когато двамата се все още тийнейджъри. Кремена Антонова, шеф на Федерацията по спортни и танцови дисциплини, ги открива като сценични партньори. В годините те стават трикратни световни шампиони, носители са на много европейски и световни титли, златни медалисти от олимпиади, спартакиади, фестивали и други танцови формати. Финалисти са и на шоуто „България търси талант”.

На сцената се ражда и любовта им. Виктор избира хърватския град Пореч, за да предложи брак на любимата си. А тя, без да се замисли, казва „Да”.

„Всички малки възпитаници на клуба много ги обичат. И децата, и родителите желаем да са честити младите сем. Алекови и да има много любов и разбирателство в съвместния им живот”, споделиха пред TrafficNews родители.