Първият зелен салон в Пловдив – Anderson Hair Care стана по-голям и по-зеленСобственикът на Christian of Roma Group  Елена Кристиано уважи откриването на новия салон заедно с главния мениджър на компанията Мария Данчева.

“Изказвам огромната си благодарност на всички клиенти, партньори, близки и приятели за доверието!”, сподели стилистът Антоан Андерсън.

Неговият козметичен салон, който работи и като клиника за коса, използва био органична козметика на O Way.

Съставките й са отглеждани повече от 30 години на почва, която не е третирана с препарати.

“Благодарение на богатия асортимент от био продукти на O Way, лекуваме успешно заболявания на скалпа като пърхот, свръх омазняване, зачервявания, сърбеж и косопад”, казва още стилист Андерсън, който професионално прилага био продуктите за коса.

За здрава коса, специалистът съветва първо да се обърне внимание на кожата на главата. Чрез диагностика с микрокамера, вече може да се определи състоянието на скалпа и да се използва правилната серия козметика.

Първата клиника за коса в първия зелен салон в Пловдив вече извършва безплатна диагностика, с която да се определи състоянието на скалпа и да се лекуват досадните проблеми на кожата на главата.

Органичните продукти на O Way, които са част от портфолиото на козметична компания Christian of Roma, са без никаква химия, оцветители или изкуствени добавки.

Брандът се грижи както за високия клас съставки, така и за природата със своите стъклени и разграждащи се опаковки.

„Все повече се обръщаме към био продуктите. Храна, козметика, начин на живот. Тази е причината и в студиото да започнем да използваме висок клас био козметика, която освен, че решава проблемите на скалпа и косата, предпазва и природата”, разказва стилистът от Anderson Hair Care.

„Козметиката на OWAY, която ще използваме, освен, че ще облекчи състоянието на скалпа, ще реши проблема в дълбочина. Тук говорим за богата гама от продукти. Асортимент, който досега не съм срещал в друга марка. Така комбинирани и с толкова много възможности, че да задоволят нуждите на всеки клиент в студиото. Премахната е химията и всеки един от продуктите е до 98,5 % био. Отгледани съставки, култивирани и опаковани по най-екосъобразния начин, който съществува”, казва още Антоан Андерсън.

В студиото, което се намира до кметството на район „Тракия” в Пловдив, диагностиката се извършва със специална микрокамера, като в дълбочина се определя състоянието на скалпа. Благодарение на точната диагностика и козметиката на O Way, вече може да се разрешат проблемите, с които всеки човек се сблъсква. 

Специалният пилинг, различните глини и спрейове комбинират в себе си всичко онова, от което скалпът се нуждае в момента.

„За здрава и силна коса, трябва да има здрав и силен скалп. Отличителното при нас е, че вече лекуваме състоянието на скалпа. Не е просто едно измиване с различен на брой продукти. След диагностика и определяне на състоянието на скалпа, се извършва процедура, която включва няколко стъпки и лечебни СПА процедури.”, казва още стилистът от козметично студио Anderson Hair Care.