Първи любовни искри прехвърчаха в Къщата на Big Brother. Културистът от Бургас Виктор Ангелов показа открито привличането си към бившата гимнастичка Теодора “Беба” Янева. Тя също не е безразлична към чувствителния мъжкар. Как ще се развият отношенията между тях, предстои да разберем в следващите епизоди на култовото риалити.

В Къщата не закъсняваха и първите скандали за храна. Във вихъра на емоциите бяха ексцентричният Георги и провокативната Анджела, а темата на спора им беше мусаката без лук на гласовития карлуковец. Причината за избухливостта на Анджи бързо стана ясна - тя разкри пред поп фолк дивата Атижа и бившия свещеник Марио, че наскоро е загубила баща си.

Още в първия ден на престоя в Къщата участниците си позволиха и да нарушат правилата, за което бяха сурово наказани. Кристи донесе глоба от 5% на съквартирантите след като наруши правилника за сън в Къщата. Анджела получи служебна номинация след разговор с Петър за дискусията му с Big Brother в изповедалнята, а Ивонне намали бюджета с 25% след като обсъди потенциалния си избор за номинации, пише Нова тв.

Петър, който е агентът на зрителите “Енигма”, получи задача от зрителите да саботира предстоящата мисия на съквартирантите за бюджет. Това е решение на 67% от гласувалите.

Ще успее ли агент “Енигма” да провали игрите за бюджет?