Най-голямата зелена клиника за коса в Пловдив отвори официално врати.

Екипът от стилисти използва био органична козметика за коса. Съставките ѝ са отглеждани повече от 30 години на почва, която не е третирана с препарати.

„Благодарение на богатия асортимент от био продукти на O Way, можем да лекуваме заболявания на скалпа като пърхот, свръх омазняване, зачервявания, сърбеж и косопад”, казва стилистът Антоан Андерсън, който първи започна работа с био продуктите за коса още през есента на миналата година.

От тогава досега той се разширява за втори път, като сега отваря врати център, който се простира на почти 300 квадратни метра.

На откриването присъстваха собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано, дъщеря ѝ Мария Кристиано и главният мениджър на компанията Мария Данчева.

“Зеленият център няма еквивалент в Пловдив. Антоан показа, че фризьорските салони могат да бъдат превърнати в зона за релакс и да работят изцяло с биопродукти на O Way”, заяви по време на откриването Елена Кристиано.

“За работата през последната близо година десетки клиенти ми се довериха и заедно доказахме, че козметиката с натурални съставки помага за подобряване състоянието на скалпа и косата”, каза от своя страна стилистът Антоан Андерсън.

Това е причината той да предприеме стъпка по разширяване на Anderson Hair Care от зелен салон в зелен център за красота, където всички клиенти могат да се възползват и от други услуги освен фризьорство.

В центъра работи дългогодишният професионалист в сферата на маникюра Здравка Сурова, както и стилистът Ваня Тодорова.

Центърът е разположен в модерна офис сграда до кметството на район “Тракия”. Той се намира на петия етаж, откъдето се разкрива панорамна гледка към Пловдив, има зона за релакс и бар. Интериорът и цялото фризьорско оборудване са на висококачественият италиански бранд Salon Ambience.

За здрава коса, специалистът съветва първо да се обърне внимание на кожата на главата. Чрез безплатната диагностика с микрокамера, която се извършва в центъра, вече може да се определи състоянието на скалпа и да се използва правилната серия козметика за лечение на различните проблеми.

Органичните продукти на O Way, които са част от портфолиото на козметична компания Christian of Roma, са без никаква химия, оцветители или изкуствени добавки.

Брандът се грижи както за високия клас съставки, така и за природата със своите стъклени и разграждащи се опаковки.

„Козметиката на O Way, която използваме, освен, че облекчава състоянието на скалпа, ще реши проблема в дълбочина. Асортимент, който досега не съм срещал в друга марка. Премахната е химията и всеки един от продуктите е до 98,5 % био. Отгледани съставки, култивирани и опаковани по най-екосъобразния начин, който съществува”, казва още Антоан Андерсън.

Ако желаете да запазите час за безплатна диагностика, може да посетите зеления център за красота Anderson Hair Care в Пловдив, на етаж 5 в офис сградата до кметството на район Тракия или да позвъните на телефон 0883490284.