Истински бум сред пловдивчани и в социалните мрежи предизвика новината за мега партито, което предстои в града на седемте тепета. 

Интересът към представянето на новия албум на Теди Александрова сред меломаните наистина е огромен, а всички места в Planeta Payner Club by Onyx се запълниха за часове. 

Именно поради тази причина, организаторите взеха решение да преместят концертът-промоция в любимия на всички Bushido Club. 
 
Датата остава същата - 8 юни (вторник), старт на купона ще бъде даден в 23:30 часа, а едни от най-известните фолк изпълнители ще се погрижат за усмивките и доброто настроение на всички в клуба.
 
 
Теди Александрова обещава незабравима и изпълнена с емоции нощ. На сцената в Bushido Club гласовитата блондинка ще представи всичките си нови песни, включени в последния и самостоятелен албум "Сърце мое"
 
Под светлините на прожекторите ще излязат още Преслава, Ивана, Деси Слава, Гери-Никол, Бони, Яница, Емрах Стораро, Ариа, Джордан, Илиян и Борис Дали, които са специалните звездни гости на вечерта и с нетърпение пристигат в Пловдив, за да уважат своята колежка в този така специален за нея момент. 
 
Запазете своите маса или сепаре за мега партито на сезона на телефон: 0876 444 999

Вход - 5 лева