Светлана и Християн Гущерови официално обявиха, че са станали родители на момченце. Те споделиха сторита в личните си профили, с което окончателно потвърдиха информацията, която от няколко дни обикаля медийното пространство.  Това е втора рожба за младото семейство. 

Щастливият и горд татко организира подобаващо посрещане вкъщи за малкия принц и съпругата си. Специално за емоционалния ден, той се бе подготвил с пищна украса, която включваше балони с надпис "Welcome baby boy", обагрени в разнообразни цветове, голям букет и огромни плюшени мечоци. 

Светлана Гущерова стана майка за втори път, тайно от медийното пространство. 

„Роди се голям здрав мъж! Момче е, точно както съм си мечтала - момиче и след това момче“, потвърди пред столичен вестник съпругата на бизнесмена. 

Тя държи да запази в тайна датата на раждане и името на наследника на фамилията, но споделя, че с помощта на астролога Мира Кунева избира дори и точния час, в който да роди. „Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна", споделя oще тя.

Припомняме, че Християн и Светлана Гущерови имат и дъщеричка, която носи името Анелия - Добромира. Разликата между двете деца на фамилията е година и девет месеца.