Новият председател на Общинската избирателна комисия Изабела Петкова се омъжи. Младата юристка мина под венчилото с IT специалиста Георги Димитров. Последният  работи в Община Пловдив, като е отговарял за компютърните системи и в районните избирателни комисии.

Петкова, която е завършила право едва преди 4 години, бе избрана начело на ОИК през квотата на „Продължаваме промяната”. Двамата ще изкарат медения си месец в правене на избори до 5 ноември.

Юристка от ПП , завършила преди 4 години, ще отговаря за изборите в ПловдивИзабела Петкова оглавява ОИК в Пловдив, има опит с избори от 2021 година

Частният съдебен изпълнител Мариана Обретенова, при която Изабела Петкова работи, написа изключително емоционален пост за сватбата.

„Сватба е! Булка е! И младоженеца напет! Мома се с рода прощава. Бяло сукно вие, розов гюл се сипе по пътя ,който е поела прекрасната Изабела и нейния любим Георги ! Търкулна се менчето - момиче ще е, рожбата първа! Хлябът се прекърши - петел ще пее в къщата! Житейският асансьор натисна копчето към живота. Изабела, моята Бела, както я наричам, от днес, е вече съпруга. Пожелавам и, никога да не губи този космически заряд, който носи. Тя взривява с необятен ум, с онова присъствие на онези млади хора, които са в Червента книга на човечеството - истинските, неподправените, онези, които няма да срещнеш в масовката на чалготеките, онези, които знаят значението на екстеншъните, силикона и ботокса, само като част от библиографията си в сивата си кутия и скобата в общата им култура. Пожелавам и, в книгата на семейния и живот, да няма празни страници, да има живот изпълнен с безкрайна радост ! И тъй като юристите сме свикнали винаги да сме прави, ( а тя е брилянтен юрист), то, нека в институцията "Семейство", да няма никога БРАК!”.