Тази седмица в ресторант La Opera ще звучат гласовете на страхотни музикални изпълнители и групи, които знаят как да се погрижат за доброто настроение на всички.

Парти седмицата започваме още в сряда на 8 декември, когато е празникът на студентите. Тогава La Opera ще се изпълни с гръцки ритми, а певецът Аристос Константину, превърнал се в любимец на пловдивчани, предвещава много танци, наздравици и страхотни изживявания за всички студенти и гости на заведението.

Този петък певицата с най-висок глас в България- Софи Маринова ще бъде гост-изпълнител в La Opera. Софи Маринова е единствената поп фолк изпълнителка, която е представяла България на Евровизия, а извънземният й глас успя да я отведе почти до финала.

Тя ще изпълни хитовите си парчета, като „Стари рани”, Плачещо сърце” и много други, оставили следа в творчеството й, но също така ще изпълни най-новия си сингъл „Злато мое” за посетителите на La Opera.

Тази събота, музикалната програма ще се съпровожда от невероятния бенд „Fantasy Band”, който през 2019 беше отличен с приза „Най прогресираща поп-фолк група”. През тази година,  участваха във формата „България търси талант” и стигнаха до полуфиналите. Изпълненията им предоставят истинско удоволствие за любителите на живата музика.

С наближаването на декемврийските празници, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези мигове с любимите хора незабравимо. Можете да разчитате на La Opera, част от комплекса 7POINTS, защото там вашето фирмено или частно парти ще бъде незабравимо.

Елегантният интериор, уникалните специалитети, приготвени от Шеф Емрах, хубавата музика, изпълнена изцяло на живо и доброто настроение, което винаги е гарантирано, прави мястото перфектен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.

Навръх Нова година за страхотното изкарване на посетителите ще се погрижи поп фолк певицата Бони. Новогодишната нощ в La Opera ще включва зашеметяващи ястия, съчетани с професионално обслужване и много приятни изживявания.

Освен внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на обектите е и огромен безплатен паркинг.  

Клубове, ресторанти и култови нощни дискотеки са разположени на няколко крачки едни от други, което предоставя още по-голямо удобство на клиентите на комплекс 7POINTS, решили да прекарат новата година в La Opera или Djanam Steak House Plovidv.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59