Днес своя рожден ден празнува големият тракийски музикант Атанас Стоев. Предвид ситуацията в страната, тази година музикалното семейство няма да спази дългогодишната традиция за голямо тържество с много приятели и колеги, но пък изненади за рожденика няма да липсват. Той ще се радва на домашен уют и топлина, а съпругата му е подготвила специално меню, което ще сложи на празничната трапеза днес – агнешко по канарски и любимата на рожденика пудингова торта.

Ръководителят на орк. “Канарите“ посреща с позитивна нагласа своя празник, най-вече защото е заедно със съпругата си Надя Стоева и се радва на нейната любов. Както сам се обръща към нея в този ден: “За мен единственият подарък е, че те имам и си до мен“.

Неговите колеги от оркестъра също не пропуснаха да поздравят Наско Стоев по повод рождения му ден. 

"Честит Рожден Ден на нашият ръководител АТАНАС СТОЕВ! Жив и здрав да си ни маестро! Продължавай да ни радваш и възхищаваш с музиката си! Бог да те дари с още много години, които да посветиш на фолклора и твоите почитатели! Хубав и благословен да е личния ти празник." - гласи пожеланието във Фейсбук.

В първия ден на месец декември, семейство Стоеви украсиха коледно своя дом, затова днес духът на предстоящите празници също ще допринесе за хубавата атмосфера.

“Искаме да пожелаем на всички по света мир, здраве и спокойствие. Посрещаме декември с вяра, че по-доброто за всички ни предстои“, споделят Надя и Атанас Стоеви пред planeta.tv.