Дамата, която грабна приза на списание YOU за „Млад талант” на първите годишни награди за фризьори „YOU ARE THE FIRST”, е Райа Райчева! Тази награда се връчва на младите и талантливи фризьори на възраст от 18 до 30 години. Стратегията на Christian Of Roma е винаги да подкрепя и насърчава младите таланти в областта на фризьорството. Това се отразява и на самия бранш. Всеки от фризьорите споделя, че най-важното в професията са инвестициите в развитието. Категорията за млад талант е създадена именно с тази цел. Победителят спечели церемониална статуетка и публикация в международното списание YOU.

За това как е решила да кандидатства за „YOU ARE THE FIRST”, разказва самата Райа:

„Като фризьор, който практикува тази професия от 3 години, исках да избера най-подходящия момент, за да се кача на сцена. Когато видях рекламата за първите фризьорски призове "YOU ARE THE FIRST", знаех, че това е моят шанс.”

Райа твърди, че печели журито с умения, увереност, поведение и най-вече с това, че журито е забелязало потенциала й и желанието за развитие в професията.

След като чува името си и получава заслужената награда, тя признава: „Почувствах се удовлетворена и безкрайно щастлива! Прекрасно е, когато работата ти е възнаградена! За мен тази награда е огромен стимул и опора за бъдещето ми развитие по стълбата на фризьорската професия, както и изтласкване за покоряване на все такива престижни постижения занапред! Благодаря на журито за наградата, както и на всички организатори на красивото събитие! За мен беше чест!”

Райа Райчева работи от 3 години с продуктите на козметична компания Christian of Roma , избира тези продукти, защото иска да е спокойна, че предоставя на клиентите си отлично качество, задоволяващо всяко тяхно желание. Тя избира да работи с брандовете Alfaparf, Yellow, Sexy Hair, Saphir и BES и с тях носи радост и красота на клиентите си!