Красимира и Пламен са двойка млади и амбициозни пловдивчани - тя коренячка, той вече натурализиран, които преди година и половина решили да превърнат деня на сватбата си в своята лична приказка. Очевидно са успели, тъй като на тържеството им през уикенда, в 2 часа сутринта никой от гостите не искал да си ходи.

Пламен Панайотов, който се занимава с онлайн търговия, в навечерието на миналата Нова година изненадал дамата на сърцето си Красимира Рашева с годежен пръстен и предложение, на което тя нямало как да откаже. Двойката се врече във вечна вярност в църквата "Свети Георги" , а след това двамата си казаха "да" и пред общината на градинско парти в голям крайградски комплекс.

Булката се появи в рокла на истинска принцеса, с корсет обсипан с перли и кристали. Тя бе обявила код "Розово" и ресторантът посрещна 130- те гости, украсен със свежи розови рози и перли. Розови бяха и роклите на шаферките и декорът на масите. 

Освен старите ритуали, без които не минава нито една сватба  - като танците с торта и пиле, или по-новите- хвърлянето на букета и жартиера, младоженците бяха включили в програмата и забавни елементи като съвместно пране, при което на младоженецът му се наложи да пере, а на булката да простира. Жартиерът пък бе хванал от брата на булката- Радо, което накара родителите на булката Светла и Иван Рашеви леко да пребледнеят. 

Младоженците организираха и танцов конкурс между двойки подбрани на случаен принцип, а победителите получиха бутилка 12- годишно уиски. 

Приятелите на Краси и Пламен ги изненадаха с доста нестандартни подаръци. Шейх им подари петролен кладенец, а шаферите бяха направили филм за живота им. 

Кумовете Андон Орлов и Любомира Георгиева им подариха три бутилки от бутикова винарска изба, като всяка една от тях бе наречена за специален повод. Първата за първата годишнина от сватбата, втората за раждането на първото им дете и третата за Златната им сватба. Младоженците получиха и специално гравирана табелка "Образцов дом" с недусмисленото послание наистина да го направят такъв. 

Младоженците също бяха избрали различен подарък - изпълнение на народни танци.  

 

 

 

Снимки: Димитър Дардов

TrafficNews.bg