Една от най-популярните поп фолк звезди Меди идва тази вечер в Пловдив. Любимецът на пловдивчани се качва на сцената на Onyx club, за да направи едно незабравимо парти.

Гласовитият певец ще изпълни хитовите си парчета "Да си тук", "Скандал", "Рана", "Параноя", новия му дует с Цветелина Янева „Филм за двама” и много други на партито, на което доброто настроение е гарантирано.

Богата музикална програма, изпълнения на живо, Бом-Бок промоции и горещи танци очакват посетителите на актуалния клуб, намиращ се в сърцето на нощния живот - комплекс 7POINTS.

На 19 януари /сряда/ ще звучи българска музика на тематичното парти „Вечер на новата българска музика”, след което задръжките ще паднат с „Folk party”-то след 02:00 часа.

В петък и събота „Obsession DJ party”, очаква посетителите на клуба, а в неделя ще си препомним вечните стари хитове с „Mръсно ретро” парти.

В комплекс 7points работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7points, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. 

Всички обекти в комплекса 7points работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.