Музикалната сцена има нова голяма звезда и това е фолкпевецът Меди. Певецът, който плени сърцата на българите с уникалния си глас и качествена музика избра Пловдив, за да отбележи своя рожден ден.

На 15 юни (вторник) Меди подготвя едно наистина специално "Birthday party" в Onyx Club, където ще полее празничния ден със своите почитатели. 

Богата музикална програма, изпълнения на живо, много добро настроение и празнична торта ще са само част от изненадите на вечерта. 

"Скандал", "Дивана", "Не, мерси", "Да си тук", "Само да те питам", "Зарязан" и "Параноя" ще са само част от хитовете, които Меди ще изпълни за своите почитатели от града на седемте тепета. Както всички знаят, талантливият изпълнител умее да се изявява с почти всеки музикален жанр и без съмнение ще изпълни и други популярни парчета по желание на своите гости. 

В последната година музикалната сцена има нова голяма звезда и това е фолкпевецът Меди. Буквално за дни всички заговориха за него, песните му се въртят по няколко пъти на вечер във всички фолкклубове в страната, а всяка среща с феновете му минава в пълна еуфория.

Родителите му са хората, които откриват таланта му още като дете, а малко от най-верните му почитатели знаят, че Меди записва в Широка лъка с музикален инструмент - тамбура. Сега, когато е сред най-желаните изпълнители у нас, той е категоричен, че най-важното, за да запазиш успеха си, е да имаш хъс за работа и най-вече да можеш да лавираш. 

Меди често гостува в клубовете, част от мегакомплекса 7POINTS в Пловдив. Не случайно той избra да отбележи рождения си ден  именно в Onyx Club.

Фън зоната е предпочитано място за светски събития от редица популярни фолк звезди. В Onyx Club, певицата на народа Ивана отбеляза своя двоен юбилей, а само преди дни Теди Александрова направи мега парти в "Bushido" за промоцията на третия си самостоятелен албум. 

Ако и вие сте жадни за забавление и незабравими нощи, то не пропускайте да резервирате своите места и в понеделник (14 юни), когато специален гост на дискотеката ще бъде младият фолк певец Александър Робов. Входът ще е свободен, Бом-Бок промоции очакват всички клиенти на заведението.

"Onyx Club" отваря врати за своите клиенти и в неделя, когато ще има "ултра Бом-Бок" парти и мега промоции на алкохолни напитки.