Утре вечер (15.06), фън зоната 7POINTS в Пловдив става арена за пореднотo светско събитие. Горещата точка на купона ще бъде "Planeta Payner Club by Onyx", a звездата на вечерта - фолк певецът Меди. 

Гласовитият изпълнител ще отпразнува своя рожден ден в нощното заведение и по този повод подготвя специално "Birthday Party". 

Изненадите не свършват до тук, тъй като навръх личния си празник (15.06. - вторник), Меди ще направи и премиера на най-новата си песен, която носи заглавието "Рана". За първи път той ще изпълни бъдещия си хит на клубна сцена и се надява да успее да плени сърцата на своите почитатели от Пловдив. 

"Всеки един от нас има в живота си човек, който му остава слабост за цял живот, независимо от случилото се. Очаквайте “РАНА” - песен за моето слабо място! " - споделя Меди в социалните мрежи. 

Богата музикална програма, изпълнения на живо, много добро настроение и празнична торта ще са само част от изненадите на вечерта в Planeta Payner Club by Onyx

"Скандал", "Дивана", "Не, мерси", "Да си тук", "Само да те питам", "Зарязан" и "Параноя" ще са само част от хитовете, които Меди ще изпълни за всички свои гости. Както всички знаят, талантливият изпълнител умее да се изявява с почти всеки музикален жанр и без съмнение ще изпълни и други популярни парчета по желание на публиката в Onyx. 

За резервации: 0877 777 999

Не пропускайте да резервирате своите места и за тази вечер (14 юни), когато специален гост на дискотеката ще бъде младият фолк певец Александър Робов. Входът ще е свободен, а Бом-Бок промоции очакват всички клиенти на заведението.