Слухове гласят, че стилистката Кремена Халваджиян, съпруга на тв продуцента Магърдич Халваджиян, очаква второто си дете на 51-годишна възраст. Сензационната блага вест все още не е съобщена официално от звездното семейство, но бе потвърдена пред „Уикенд“ от техни близки. Според думите им Кремена носи живот в утробата си вече четвърти месец и ако всичко около бременността й тече по мед и масло, тя ще стане майка за втори път през пролетта.

Полът на бебето все още е пазен в тайна от семейство Халваджиян дори и пред най-близките им хора. Кремена вече има наедряло коремче и по всяка вероятност съвсем скоро ще преустанови работата си като дизайнер в телевизионното шоу „Маскираният певец“, за да се посвети изцяло на бременността си.

Новината за бременността на Кремена Халваджиян идва само дни, след като напористата блондинка и Маги отпразнуваха своята перлена сватба. На 25 октомври се навършиха 30 години от брака им, с названието „перлена сватба“ се напомня за това, че трийсет години, преживени заедно, се нанизват като перли в огърлица.

Очакваното бебе в семейството на продуцента и стилистката ще е най-големият им подарък за трите десетилетия съвместен живот.

Куриозен факт е, че бременната Кремена Халваджиян има две внучета от единственото си дете Бедрос. 29-годишния Бебо, който работи като оператор в продуцентската компания на родителите си „Глобъл вижън“, е щастливо женен за моделката Алекс Енева, двамата се радват на 5-годишния син Еди и на щерка им Кай, която се роди в края на 2019 г.

Близки до клана Халваджиян споделят, че именно внучетата са подтикнали Кремена към решението да стане майка на 51-годишна възраст. Стилистката обгрижва с много внимание двете си внучета, а след раждането на Кай в края на миналата година, тя взела твърдото решение отново да стане майка. Магърдич също приел присърце идеята да стане баща на почтената 53-годишна възраст.

„Когато Бебо се роди, бяха смутни и гладни времена, а аз и майка му бяхме млади, енергични, дейни и посветени основно на работата си. Сега ще можем да се насладим на радостта от родителството по друг начин“, коментирал пред свои близки Маги идеята за второ късно дете в семейството.

Бременната в 4-и месец Кремена е обгрижвана като принцеса от съпруга си. За да не се товари с излишно напрежение по задръстените софийски улици, стилистката вече разполага със собствен шофьор и се вози в тузарски „Мерцедес Майбах“. Лъскавото немско возило бе купено от Маги Халваджиян за 450 000 лева тази пролет, но откакто съпругата му е бременна, лимузината е ползвана само от нея.

Кремена и Магърдич Халваджиян имат репутацията на едно от най-ексцентричните и задружни семейства в родния шоубизнес. Оженили се през далечната 1990 г., двамата вдигнаха и църковна сватба през лятото на 2011 г. На церемонията стилистката, която има музикално образование, разбуни духовете, появявайки се в църквата с черен тоалет.