Преди няколко дни се състоя абитуриенският бал на дъщерята на Лияна - Дениз. Изпълнителката се постара специалният ден на наследничката и да бъде незабравим, а сега публикува и снимка, към която добави трогателно послание. 

Кадърът, на който двете дами позират с красиви рокли пред обектива за отрицателно време събра над 10 хиляди лайка в Инстаграм. 

"Моето пораснало детенце.. Човече мое, за теб всичко си заслужава. Заради теб, колкото и мрачно да беше понякога, аз успявах да пробия тъмнината и да видя слънцето.. Ти ме направи всесилна, мъдра и богата! Да, ти си чудото в живота ми.. Ти си безкрайността.. Ти си моето море (Дениз), море от любов! Изпълнена съм с благодарност към Бог, към съдбата, че имам Теб! Попътен вятър, Денизи.. Нека сърцето и разумът те водят все напред, и постигнеш всичко онова , за което копнее сърцето ти️ Обичам те е малко..,много повече е от това..", пише Лияна под снимката с дъщеря си. 

Припомняме, че тържеството за бала на абитуриентката се състоя в столичен ресторант, а в по-късните часове купонът продължи в нощен клуб. 

Гласовитата Лияна бе гвоздеят на купона, като поздрави гостите на бала с няколко свои хита, а след нея микрофона хванаха Бони и дъщеря й Михаела. Сред гостите беше и братовчедът на изпълнителката на "Каменно сърце" - Константин. На мега партито присъстваха и голям брой приятели на Дениз.

Абитуриентката се спря на рокля в черно, а майка и Лияна заложи на къса светла рокля с гол гръб. 

Класика: Щерката на Лияна избра визия в черно за абитуриентския си балДениз отбеляза специалния ден в скъпарски ресторант в столицата