Астрономическото лято настъпи, а с него се завръщат и емоциите с най-екстремните преживявания в Пловдив!  Още утре – 22 юни  любимият на пловдивчани плаж  „Акваленд”  отваря врати за посетители.

И тази година от управата на комплекса са подготвили изненади и промоционални условия за своите клиенти. Редовната цена на билета от понеделник до неделя ще бъде 20 лева, като тя остава непроменена.

За ранните посетители обаче ще има и специална оферта – от 9:30 часа до 10:30 часа входът ще е на цена от 12 лева, като тя ще продължи до края на месец юни.

По случай края на учебната година в петък, 25 юни – ще има организирано безплатно посещение на ученици в „Акваленд”, с подкрепата на район „Тракия”.

От „Акваленд” гарантират безопасността на своите посетители. На плувния комплекс ще се спазват най-строгите хигиени изисквания и дезинфекция, както по отношение на пързалките и плажните принадлежности, така и за водата в басейните.

Какво Ви очаква?

За поредна година впечатляващата пързалка „Кинг Кобра” ще „поглъща”  ентусиасти, а към екстремното изживяване ще се допълнят двете съоръжения, които направиха фурор при дебюта си преди две лета -  „Ракета” и „Камикадзе”. Те  обещават истинско екстремно преживяване на 20 метра височина, което ги превърна в най-високите съоръжения в „Акваленд” – Пловдив.  

Въпреки че е трудно някоя от  пързалките да стане „любима” на посетителите  заради уникалността и на трите съоръжения, все пак „Ракета” бе сред най-предпочитаните пързалки.  В нея влизаш в купол, чийто под се отваря и буквално политаш вертикално. Усещането е като в падане в бездна, а скоростта, до която може да се достигне при падането е 85 км/ч! „Камикадзе” пък ще добави още повече скорост и адреналин за посетителите.  

Все толкова вълнуваща е и  „Кинг Кобра”. Височината, от която се спускат посетителите на комплекса от съоръжението, е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост.

В "Акваленд" има обособени кътове за бързо хранене, които ще задоволят всичките Ви изисквания. Независимо дали ви се похапва нещо вкусно или ви се пие освежаваща напитка - в предложенията от менюто има за всекиго по нещо.