Техническият отбор от топ стилисти, които водят обученията на американската марка, проведе първата си среща за 2018-а. Те представиха актуалните тенденции, които ще залегнат в основата на програмата от технически семинари и срещи. Стилистите подготвиха платформата за обучения, които предстоят, и пресъздадоха визии в духа на L`Anza, посветени на основното послание на марката B.I.G – Believe Inspire Grow.

С изискани модели, които стилизираха ден по-рано, те изненадаха гостите на първия рожден ден на L`Anza България. Christian Of Roma посрещна празника с коктейл в ексклузивната обстановка на The Residence Club в компанията на приятели и професионалисти.

В рамките на събитието домакини и гости си припомниха събитията, които отбелязаха присъединяването на бранда към голямото семейство на Christian Of Roma през тази забележителна година. Премиерата на L`Anza през 2017-а сложи летящ старт с гостуването на глобалния криейтив директор на бранда Амон Карвър, който пристигна специално от Ню Йорк, последвана от Бяло парти, което събра елита на фризьорството и предизвика истински фурор в светските среди.

Специално място бе запазено за „L'ANZA MASTER CLASS - КРАСОТА БЕЗ ГРАНИЦИ!”, който се проведе през септември миналата година и показа, че майсторът във фризьорството Ивайло Колев може да вдъхнови звездите да кажат безапелационно „Да” на терапиите за коса с марката L’ Anza. Звездите, които избраха най-доброто за косата си, са Златка Димитрова, Златка Райкова, Гери Никол, Алисия и Ванеса.

Огненото шоу на Мат Суини и Джина Уоткинс, които пристигнаха в София за седмицата на модата дни след като бяха отличени с най-престижните награди за фризьорство NAHA, също участва в ретроспекцията на 2017-а.

Рожденият ден е и повод за подаръци. Този път даровете раздаде екипът на Christian Of Roma. Най-успешните клиенти на компанията получиха специални награди. Сред отличените бяха Велислава Григорова от салон Вела и Конда Кондов от салон Нуши София. Топ дистрибуторът на марката Марио Николов получи специален приз.

На финала бе представен и звездният екип на най-динамично развиващата се в България марка – Конда Кондов, Огнян Филипов, Методи Малешевски, Радослав Калчев, Марио Тодоров, Йордан Андонов, Розалия Божилова и Цветан Георгиев, които представиха 3 модела, за да дадат старт на една шеметна 2018-а!

Най-доброто предстои и L`Anza продължава да превзема сърцата на клиенти и звезди. Професионалистите с нетърпение очакват представянето на колекции Пролет/ Лято и Есен/ Зима. Най-емоционалните срещи за тях през 2018-а ще са със звездни гост обучаващи, които ще покажат най-горещите модни тенденции директно от сърцето на L’Anza през юни и септември.