В последните няколко дни, в различни интернет книжарници и сайтове, се появи дългоочакваната книга на Глория, а заглавието й вече е ясно - “До последната усмивка“. Все още биографията на певицата реално не се продава, но всеки, който желае да бъде сред първите й притежатели, може да я поръча онлайн предварително и когато тя излезе, ще му бъде доставена.

“Една от най-обсъжданите жени в България – Глория най-после разказва за себе си в книга. Вече 25 години певицата е на музикалната сцена и с песните ѝ израсна цяло поколение. Интересът към нея не стихва, защото е различна, защото има ярка индивидуалност и стил“, пише в анотацията на изданието, а всеки читател сам ще открие отговор на въпроса - Каква личност стои зад медийния образ на Глория?

Цяло лято изпълнителката се бе посветила на писането на своите мемоари. В тях тя разголва душата си и разкрива всичко около кариерата и личния си живот.

Факт е, че Глория никога не е крила какво се случва с кариерата й, но след като се раздели с Илия Загоров пазеше ревниво в тайна личния си живот. Изпълнителката признава, че като причина за провал на връзките й е силният й характер.

Сега, обаче примата на поп-фолка е по-влюбена от всякога в пловдивския бизнесмен Йордан Джермански. В момента, двамата са на екзотична почивка в Оман, където са отседнали в луксозния хотел "Shangri-La Al Husn", чието име означава замък. 

Глория и пловдивският бизнесмен Йордан Джермански си подариха екзотична почивкаДвойката е отседнала в луксозния хотел "Shangri-La Al Husn" в Мускат - столицата на султаната Оман