Моделът и актриса Кара Делевин (28) разказа за израстването и тийнейджърските си дни по време на гостуване в подкаста на актрисата и бизнесдама Гуинет Полтроу.

Израснах в старомодно семейство, не познавах никой, който е с различна сексуална ориентация. Дори не знаех, че съществува", каза тя. „Дори не знаех, че всъщност съм хомофоб. Мисълта да бъда с еднополов партньор ме ужаси." - допълва Делевин.

Младият модел и актриса си спомни трудните мисли от младостта си.

„Спомням си тежка депресия и суицидни моменти в живота, защото се срамувах да бъда лесбийка. Но това вече е частта от мен, която обичам и приемам“, обясни тя.

Днес Делевин се определя като пансексуален, привличащ хора независимо от пола или сексуалната ориентация. Въпреки че признава, че е привлечена както от жени, така и от мъже, тя описва своята сексуалност като нещо, което непрекъснато се променя.

„Все още има част от мен, която би искала да бъде права. Много е сложно", цитира я InStyle.

През последните години Делевин има връзка с известни жени като актрисата Мишел Родригес и певеца Сейнт Винсент, а миналата година прекрати връзката си с актрисата Ашли Бенсън.

Преди това обаче тя имаше връзка с известни мъже - певците Джейк Бъг и Хари Стайлс.

„Винаги съм съчувствала на човека, който е бил с мен. Много е трудно да се поддържа нормалност в такива отношения. Сега се опитвам да запазя живота си възможно най-личен, защото публиката може да унищожи много неща.“

Тя добави, че през годините се е отдала на своята андрогиния.

„Бях нещастна, защото не бях честна със себе си, особено като модел. Аз съм андрогинен човек и не се вписвам в матрицата. Искам да бъда жена и да подреждам, но също така искам да бъда и мъж."