Ивон Динева се показа пред камера и реши да даде отговори на множеството въпроси, с които я затрупват. На видеото до нея плътно стои неин много близък приятел, който е влогър, и двамата заедно са решили да спретнат Q&A клипче с въпроси и отговори.

На въпросното видео, събрало почти 30 000 преглеждания, 14-годишната дъщеря на фолк певицата Анелия демонстрира завидни чупки и стойки, а джуките и слънчевите очила добавят цялостен завършек на визията, която се наблюдава сред голяма част от тийн обществото в днешно време. 

Ивон Динева споделя, че мисли да става певица, но все още желая да уточни към кой жанр се е насочила. За да запуши устата на хейтърите тя запява и част от песен, като наистина показва завидни гласови умения. 

Най-много бяха въпросите относно това, дали щерката на Анелия има корекции на устните си, а тя категорично заяви: "Аз съм на 14 хора, нямам нищо по себе си! Не се филмирайте, ако може...

Нейният приятел, пък допълва, че Ивон не се държи като кифли и просто изглежда така за снимки, но реално няма нищо общо с момичетата, които са такива и е много добро и земно момиче. 

Повече може да видите в следващото видео:

На 29 декември Ивон ще навърши 15 години. Тя от край време привлича внимание с дръзко поведение и провокативен стил, но в днешно време, повечето й връстници също се стараят да изглеждат по-големи отколкото са. Дъщерята на Коко Динев не изглежда да се притеснява от клюките и критиките, които чува по свой адрес и се е фокусирала единствено и само върху себе си.