Ако през лятото винаги е трябвало да се съобразяваме с отпуските си, тъй като официални почивни дни няма, то септември ни поднася изобилие от такива. Именно тогава е идеалното време, в което можем да планираме мечтаната почивка, а месецът става все по-предпочитан от масата хора, тъй като горещините са поносими, цените изгодни, а времето все още слънчево и приятно. 

Топ оферти за празничните 6 септември и 22 септември предлага намиращият се в подножието на Родопа планина Парк и СПА Хотел Марково, който предлага всичко необходимо за една истинска почивка.

Първият по-дълъг уикенд, който се формира между работните дни през месец септември ще бъде около 6-ти септември. За празника ще се почива общо 3 дни - от петък (05.09.) до понеделник (07.09.), включително.

Следващият период, подходящ за бягство от града, се формира около празничния 22 септември. За да оформите цял 4-дневен релаксиращ престой, просто трябва да планирате още от сега своя отпуск в ден понеделник. . 

Промоционалните септемврийски пакети на Парк и СПА Хотел Марково за празничните 6 и 22 септември са за 2 и 3 нощувки, като в цената им са включени  закуски и вечери, ползване на СПА център с изцяло нова термална зона, включваща билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая и релакс зона.

Два вътрешни басейна с температура на водата 32 и 36 градуса по Целзии, външен басейн и фитнес зала също са част от СПА центъра на комплекса. 

Грабнете ОТСТЪПКА за ранни резервации от -20% от редовната цена, като направите своята резервация до края на месец август.

Промо пакетите за 6 и 22 септември включват още вкусни закуски и богати вечери на блок маса, томболи, награди, детска анимация и много изненади за най-малките гости. 

Всички гости на Парк и СПА Хотел Марково ще имат възможността да се насладят и на прекрасна музикална програма за дните събота и неделя (на 05.09 и 6.09, както и 19.09 и 20.09)

Отскоро, комплексът разполага с уникален детски увеселителен парк, в който има обособени въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище с трибуни, широки тревни площи, алеи, въжени катерушки и люлки.

И всичко това безплатно за гостите на хотела!

Aко все пак смятате, че септември месец е много далеч и планувате своята лятна почивка през идния август, сега е моментът да направите Вашата резервация и да се възползвате от ПРОМОЦИИТЕ с 15 и 20% за 2, 3 и повече нощувки.

Сред най-големите предимства на Парк и СПА Хотел Марково през летните месеци е големият външен басейн, около когото са позиционирани модерни шатри, а за всички плажуващи на разположение са и куп удобни шезлонги. В близост до него е и специалният детски басейн, който осигурява спокойствие и гарантирани забавления за малчуганите.

Ресторантът и лоби барът на хотела пък са на разположение за апетитни изненади и свежи напитки. 

Насладете се на качество на разумна цена, превъзходна храна и четиризвезден комфорт – запазена марка на Парк и СПА Хотел Марково.

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359 885 669 560