Родният тенисист Григор Димитров се отдаде на заслужена почивка в перлата на лазурния бряг Монако. Освен че релаксира на приятно място, той не пропусна да се разходи из пристанището „Херкулес“ – най-голямото и препълнено с луксозни яхти. 

Той публикува и снимки, на които е яхнал мотор, а последователите му не пропуснаха да го поздравят и за стайлинга му, който всеки път е перфектен. 

Феновете на нашата звезда обаче забелязаха и една друга подробност. На същото място и по същото време се намира и красивата рускиня Лолита Османова, която живее в Монако и от известно време се спряга за новата половинка на Гришо.

Дали двамата имат близки приятелски отношения или нещо повече все още не е ясно, но е сигурно, че родния ни тенисист е на гости при Лолита, която е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов.

Тя живее в Монте Карло и през целия турнир във Виена подкрепяше Григор Димитров в ложите, заедно с неговия щаб. 

Като девойка тренира тенис на корт. Лолита се омъжва за Гаспар Адволян през 2017 година. Бившият ѝ съпруг е син на милиардера Алберт Авдолян. Сватбата им се превръща в голяма новина и струва 10 милиона долара, а на церемонията са Лейди Гага и Джейсън Деруло. Съюзът между двата руски клана обаче се проваля през 2018 година.

Причината бе скандал между родителите. Според руските медии Авдолян е дал заем от 6 милиарда рубли на Османов, за да спаси холдинга си МРСЭН, който обаче фалира. Но бащата на Лолита не връща парите.

29-годишният Григор Димитров, пък все още е притеснен дали новият сезон ще стартира в Австралия през януари. Той обикновено първо се пуска на турнира в Бризбейн, а после и на този в Мелбърн, който е част от Големия шлем.