Рап дивата Гери-Никол, която все по-често може да бъде забелязана в компанията на фолк звезди, беше засечена в опасна близост с медалист по бокс в пловдивската дискотека Bushido Club

Това се случи снощи, по време на концерта-промоция на Теди Александрова, който се проведе в града на седемте тепета. Гери-Никол бе сред гостите на събитието, поканен беше и спортистът с псевдоним Антонио, който отскоро се изявява и като фолк певец. 

Двамата се държаха за ръка и не криеха близостта си, въпреки многобройната публика в клуба. Почти през цялото време те танцуваха един до друг, а доброто им настроение си личеше отдалеч. 

Дали това е новият мачо, който е откраднал сърцето на Гери-Никол след раздялата и с ММА боеца Дани Илиева, не е ясно. Твърде възможно е двамата да са просто близки приятели или пък близостта им да е породена от общите интереси в сферата на музиката. 

Предвид факта обаче, че рап певицата не крие слабостта си към спортистите и мускулести тела, покрити с татуировки, твърде възможно е точно това да е човекът, когото все още не разкрива публично, и с когото е била на последните си почивки извън България. 

Антонио е бронзов медалист през 2017 г. за “Купата на България” и през следващите години получава редица награди и успехи в сферата на бокса. За съжаление травма прекратява професионалният му път в този спорт и младият изпълнител се насочва към друга своя страст – музиката. 

Припомняме, че при гостуването си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в края на 2020 година, Гери-Никол призна, че се среща с някого.

Певицата не се е показвала с мъж от края на връзката си с ММА боеца Даниел Илиев, за който също се носят слухове, че има нова половинка.