Най-малката дъщеря на Доналд Тръмп, Тифани, се сгоди за приятеля си и и показа диамантен пръстен в последния ден на баща и в Белия дом. 

Милиардерът Майкъл Булос направи предложение на 27-годишната Тифани Тръмп с 13-каратов диамантен пръстен на стойност 1 милион долара.

Новината за годежа беше съобщена от Тифани на 19 януари, последния официален ден на баща й Доналд в Белия дом, след като Байдън беше избран за нов президент на САЩ.

„За мен беше чест да имам възможността да празнувам много важни моменти, исторически събития и да създавам моменти със семейството си тук, в Белия дом, и нито един не беше по-специален от ангажимента ми с прекрасния ми годеник Майкъл. Чувствам се благословена и развълнувана“, написа тя в Instagram.

По-късно, на ексклузивни снимки, направени от DailyMail, Тифани показа диамантения пръстен, който е проектиран от бижутер и търговец на диаманти Халиме, който работи само за ексклузивни личности. Те не разкриват цената на пръстена, но независим експерт го оценява на повече от 1 милион долара.

Годеникът й Майкъл, 23-годишният наследник на мултимилиарден конгломерат в Нигерия, отлетя за Дубай с Халиме, за да вземе пръстенът. Младоженците позираха с Халиме, а 27-годишната Тифани гордо се похвали с годежния си пръстен.