Легендарният американски боксьор Флойд Мейуедър изгони годеницата си Анна Монро от вила в Лас Вегас, за да се подготви по-добре за битката срещу сензацията в YouTube Логан Пол.

Анна Монро е 29-годишна стриптийзьорка, която работи в клуба, който Мейуедър купи, когато се запозна с нея, а връзката им стана известна преди няколко месеца, на партито на Флойд за 44-ия рожден ден.

Неотдавна влюбените си подариха меден месец на Карибите, откъде сексбомбата пускаше пикантни снимки.

„Някои от приятелите на Флойд намират решението му да разкара Анна за странно, защото имението му е наистина огромно – с 11 спални и две къщи за гости. Така че той ще има достатъчно пространство за себе си“, коментира близък до двойката.

„Мейуедър обаче все повече и повече се завръща към бокса, въпреки че го смятаха за пенсионер. Така че явно всичко друго в живота му минава на заден план. За Анна целият този случай беше стресиращ, но се опитва да разбере любимия си. Освен това знае, че той е човекът, който определя правилата в отношенията им. Важното е, че още са заедно и тя го подкрепя“, каза още източникът.

Непобеденият досега Флойд официално се оттегли от ринга през 2017 г., след като победи ММА шампиона Конър Макгрегър. Година по-късно обаче се завърна за демонстративен сблъсък с кикбоксьора Теншин Насукава, когото разгроми за един рунд. Именно това бе и последният му бой.