Популярният у нас бюти артист Евгения Джаферович предпочита да гледа на случващото се у нас и по света през розови очила. В днешния ден чаровната блондинка за пореден път реши да "разведри" своите последователи с цветно и носещо настроение видео, в което главна героиня е друга успешна българка - Алекс Петканова. 

Половинката на Ваня Джаферович се погрижи за Хелоуин визията на топ инфлуенсърката и с помощта на красив грим я издокара досущ като така известните кукли Bratz. 

Всъщност Алекс Петканова е и първият гост в рубриката на Евгения, която от днес вече е факт, след дълго отлагане. Оттук насетне тя ще кани интересни личности, с които ще си говорим за грим, женски истории и бъдат показвани различни визии.

Междувременно, двете дами показаха на своите последователи, че стига да имат желание и време винаги могат да бъдат креативни и да си подарят доза красота и приказно настроение.

Така че дори без партита в страховитата нощ и напук на сивото настроение, на 31 октомври грабвайте четките и най-смелите цветове от палитрата и сътворете мечтаната Хелоуин визия. 

Запишете клипче или качете своя снимка и нека в този ден социалните мрежи се изпълнят с колорит - независимо дали сте избрали да изглеждате като Маската или Ледената кралица.