Едно от златните ни момичета Христиана Тодорова не пропусна да се възползва от падането на КПП-тата и да си подари извън столицата. 

Талантливата българка избра Пловдив и не пропусна да си щракне снимка в Стария град, наслаждавайки се на хубавото време и прекрасната гледка.

Кадърът тя сподели в социалните мрежи, а към него написа и кратък текст. 

“Кой знае защо, когато си помисля за Стария Пловдив, в съзнанието ми винаги изплува сентенцията: "Виж Неапол и умри". Разбира се, че няма нищо общо между Града върху Тепетата и Града в подножието на Везувий! Но у мен се прокрадва лукавото пламъче защо и аз да не мога да изразя поетичната си нагласа, която ме обзема след всяка разходка по калдъръмените стръмни улички между романтичните възрожденски къщи." - гласи публикацията на Христиана Тодорова. 

Припомняме, че златното ни момиче взима участие и във филма "България в четири сезона" , режисьор, на който е пловдивдчанинът Стефан Апостолов. 

Христиана и останалите момичета от ансамбълa по художествена гимнастика не пропуснаха да присъстват и на премиерата на филма, която се състоя на 5 юни 2019 година, на Римския стадион в Пловдив.

Християна Тодорова е едно от златните момичета на България, които ни донесоха много поводи за щастие и гордост през годините. Тя е родена на 28 ноември 1994 година в София, България. От 4-годишна тренира художествена гимнастика. Тя има две сестри – Анастасия родена през 2004 година в София (България) и Александра родена през 1997 година в Торонто (Канада). Неин първи треньор е Албена Сиракова. През 2011 година, след добро представяне на световното първенство в Монпелие, Франция печели квота за участие на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

Филм за България накара пловдивчани да настръхнат! Звезди по червения килим на Римския стадионПловдивчанинът Стефан Апостолов направи премиера на продукцията "България в 4 сезона", стотици затаиха дъх