Пловдивчанката Джулиана Гани сподели със своите последователи в мрежата, че се е подложила на още една пластична операция на носа. 

Това е третия път, в който блондинката ляга под ножа и се надява да бъде последен. В коментарите под публикацията, последователи на "Мис Силикон" не пропуснаха да я похвалят, че изглежда съвършено и се поинтересуваха за това как е минала интервенцията.

"Само 7 дни бях с шина и то с малка, като лепенка и без тампони." - обясни Гани. 

Очаквано, не липсваха и негативни мнения и въпроси от фенове, като например "Наистина ли ти трябват толкова операции, че да си красива?"

Джулката без каквито и да е притеснения отговори смело и на този въпрос. "Те не са, за да съм по-красива, а защото искам нещо конкретно и не ме е страх, нито срам, да го направя." - категорична е знойната пловдивчанка. 

В своя Инстаграм пост, тя разказва още, че месец октомври е бил изключително тежък и натоварен както за нея, така и за половинката и Илиян. 

"През последния един месец ми се случиха много неща, някои от които доста изтощителни. Правихме ремонт в два апартамента едновременно, оперирах си носа, хванахме лека настинка и пропътувахме над 4000км из цялата страна. Кога недоспали - кога гладни..Имунната ни система направо беше на издъхване." - пише Джулиана Гани. 

Междувременно, в медийното пространство излезе информация, че блондинката е загубила брачната си халка и въпреки търсенето "под дърво и камък" не е успяла да я открие. 

За драмата разкри любимият и Илиян Найденов, но призна, че не й се сърди. „Въпреки че жена ми изхвърли брачната халка, ние пак се обичаме. Даже малко повече“, романтично сподели фитнес инструкторът.