Любимата на Джино Бианкалана стана магистър и успешно завърши Медицинския факултет към МУ-София. Тя публикува снимка от важния ден, на която гордо позира с диплома в ръка. 

Сред първите харесали публикацията й в мрежата, разбира се, бе нейната половинка, с когото са заедно от няколко години и продължават да бъдат все така влюбени един в друг. Малко по-късно стана ясно, че Джино е изненадал любимата си и с подарък по случай дипломирането - чисто ново Бентли.  

Множество поздравления заваляха и от нейни близки и приятели. Към днешна дата Кристиана успешно практикува лекарската си професия в столицата. 

Според последни слухове, двукратният победител от "Биг Брадър" Джино Бианкалана стягал сватба с чаровната лекарка, като признава, че от години не е бил толкова влюбен и смятал съвсем скоро да изненада брюнетката с годежен пръстен.

През 2018 година, те се обвързаха с татуировки. Двамата си направиха халки на безименните пръсти, които завършват със сърце. 

За това се похвали лично брадърът в социалната мрежа, пускайки стори от студиото, където са направили символите си за вярност.