Вече повече от седмица дубайската принцеса Драгана Спасовска, която повечето от вас познават от предаването на Карбовски "Една арабска мечта", може да бъде забелязана да кръстосва клубовете из града на седемте тепета. 

С женска компания и литри скъпо шампанско е съпроводен всеки един нощен купон, а пред Trafficnews Драгана споделя, че няма идея що е то финансова криза. 

Македонската старлетка е в Пловдив вече трета седмица и си прекарва повече от страхотно като смята да остане тук до 20 юни. 

"Партитата са всяка вечер, то се вижда и от сторитата ми в Инстаграм. С моите приятелки enjoy-ваме живота!" - разказва Драгана. 

Дамата, която от няколко години живее в ОАЕ, смята да се прибира около 1 юли - веднага щом отворят летищата. "Отново ще дам повод за разочарование на хейтърите, но животът ми в Дубай е повече от перфектен." - категорична е Спасовска. 

Поради високите температури в Емирствата, моделката почти винаги прекарва летните месеци обикаляйки различни тузарски дестинации като Миконос, Монте Карло, Сингапур, но сред най-любимите и локации е Ливан.

"Това лято мислих да ходя на откриването на Формула 1, но тъй като границите са затворени не знам дали ще успея. Със сигурност ще пътувам някъде, но все още обмислям къде." - казва Спасовска. 

Относно професионалните си планове, сексбомбата издава, че в Македония вече се е снимала в няколко видеоклипа, които в момента се въртят и по българските музикални телевизии и почти постоянно е ангажирана с интервюта. 

В България тя е заснела и втора част от "Една арабска мечта" с Мартин Карбовски, а цялото предаване ще може да бъде видяно от аудиторията през месец септември. 

"Ще сме заедно с Нора Недкова и направихме нещо наистина интересно. Обещавам, че ще направя пак БУМ. Взех участие и в един от епизодите на риалитито "Смени жената".

В личен план Драгана Спасовска продължава да бъде щастливо обвързана вече трета година с тайнствен мъж от Дубай, който към момента остава в сянка.