Бизнесменът Динко Динев, един от създателите на империята на братя Диневи, събра бизнеселита в Свети Влас за 50-годишния си юбилей. Рожденикът получи от партньори и колеги на „Диневи груп” подобаващ подарък – един от най-скъпите автомобили - „Ролс Ройс”, съобщи Флагман.бг. Луксозната кола, паркирана пред входа, беше с повтарящи се цифри в номера, характерни за целия автопарк на братя Диневи.Сред видните гости на празника на Динко Динев беше и фубтолната легенда Христо Стоичков, който направи невероятен жест като подари на рожденика Златната топка, която спечели през 1994-та година.

Мотото, под което беше организирал празника си Динко Динев, беше „50 нюанса синьо”, което определи и дрескода на събитието.

Сред гостите бяха банкерът Левон Хампарцумян, тв сценаристът, публицист и писател Любен Дилов, тв водещият Иван Гарелов и други публични личности. Киносценаристът и продуцент Димитър Митовски представи биографичен филм за Динко Динев, а юристът, който е известен текстописец Асен Ошанов, написа специална песен за рожденика.

Празникът събра водещи фигури от туристически бранш, сред които и Живко Табаков, който е дългогодишен управител и съдружник в бизнеса на братя Диневи, а в момента е съветник на министъра на туризма.

Пищна заря по традиция беше кулминацията на тържеството, а купонът продължи до ранните часове.


TrafficNews.bg