Мадона сподели селфи с дъщеря си Лурдес, но снимката предизвика дебат в Instagram. Докато някои коментират, че Лурд изглежда ужасно, заради небръснатите си подмишници, голяма част от потребители, пък я подкрепят, като отбелязват, че тя може да прави каквото иска с тялото си.

Дъщерята на Мадона все повече прилича на майка си и доказателство за това е общата снимка, споделена от певицата.

На въпросния фотос Лурд е облечена в зелена рокля и червена чанта, а Мадона в бяла рокля, с венец от цветя на главата.

Но младежката поява на Мадона беше засенчена от нещо съвсем различно - небръснатите подмишници на Лурд, които тя винаги показва на снимки.

Известно е, че младата красавица не премахва космите от подмишниците и изглежда се гордее с това, но, както обикновено, отново е остро критикувана от обществото.

fotka-od-madona-i-kjerka-zapochna-debata-lurdes-kritikuvana-no-i-so-poddrshka-od-javnosta-poradi-neizbrichenite-pazuvi-04.jpg

„Боже, не си ли бръснеш подмишниците?!“, „Това не е хигиенично.“, "Хм, това момиче се нуждае от самобръсначка", "Защо не си обръснеш подмишниците ???", "Искам да бъда толерантен и добър, но изобщо не обичам космите под мишниците." - са само част от коментарите на потребителите. 

Тези, които я подкрепят, пък вярват, че тя може да прави каквото си иска и подчертават, че изобщо не е редно хората да се фокусират върху толкова маловажни подробности:

„През 2021 г. хората все още се изненадват, че възрастна жена има косми по тялото“, "Наистина ли? Това е красива снимка на майка и дъщеря и всички вие не можете да спрете да говорите за нейните косми ... ", „Наистина е странно как жените казват„ Нашето тяло, нашият избор “и критикуват и осъждат момичета, които не се бръснат. Как се нарича това? А, да - лицемерие." - казват фенове на двете дами.