Горещите момичета от еротичния балет Babylon Show ще изправят на нокти мъжете в Пловдив този петък и събота. Красавиците ще гостуват на Premier Live Club на 9 и 10 октомври, като обещават да наелектрезират заведението със своя невероятен секси спектакъл и да разбъркат фантазиите на мъжката аудитория! 

A стане ли въпрос за партита и клубен живот, Premier Live Club е сред лидерите в града на седемте тепета. Таньорките са подготвили истинска експлозия от страст и сексапил, завладяващо шоу и богата програма, за да направят престоя на всички присъстващи незабравим.

Атлетичните дами ще извият тела пред пловдивчани, представящи на тяхното внимание нестандартна хореография, допълнена от атрактивни сценични костюми.

Да, изкусителките нямат задръжки и без никакви ограничения ще пръскат сексапил във всички посоки!

Приятната и стилна обстановка в Premier Live Club ще ви накара да се отпуснете, а какво по-хубаво от това да се наслаждавате на класно питие и нажежаващ до червено страстите, танц.

Не пропускайте да станете част от емоцията на нощта и направете своята резервация на телефон: 0882 510 510.

Много еротика и купон до късните часове на нощта обещават от Premier Live Club, разположен на бул. Освобождение, а най-разкрепостените могат да се включат дори в еротичната игра на момичетата от Babylon.