Тази нощ Bushido Club е арена за светското събитие на сезона. Концертът-промоция на новия албум на Теди Александрова "Сърце мое" предизвика истински фурор в града на седемте тепета, а най-върлите фенове на поп-фолка от Пловдив вече търпеливо изчакват своя ред, за да заемат местата си в нощното заведение. 

Проектът отдавна е очакван от меломаните, но ето, че в навечерието на Лято 2021 той вече е тук! Музикалните предложения в диска са общо 14, като една част са самостоятелни парчета, а друга – дуети, трио или фючеринг с колеги. Само една от мелодиите все още е непозната на аудиторията и това е “Влизам и гърмя“ ft. Илиян, която днес ще получи своята лайв премиера.

С усмивка, добро настроение и доза вълнение звездната изпълнителка посреща свои колеги, почитатели и приятели. Специална стена за снимки очаква всички гости на входа на Bushido Club, а едни от най-популярните имена от родната фолк вече заемат своите места във вип зоната на клуба.

Най-интересното тепърва предстои, защото преди минути Теди Александрова излезе на сцената, за да даде старт на своята промоция, а в 03:00 часа под светлините на прожекторите ще излязат още Преслава, Ивана, Деси Слава, Бони и Яница, Емрах Стораро, Ариа и Джордан, поп дивата Гери-Никол, както и мега купонджиите Илиян и Борис Дали.

Сред гостите са още Татяна, Бони, Александър Робов и още много колеги и приятели на Теди.

Предвид големия интерес, една част от фолк феновете избраха да се срещнат и да купонясват с Теди в Planeta Payner Club by Onyx, където ще се състои афтър партито след официалната промоция,  най-големите купонджий ще имат възможността да се забавляват до малките часове на вечерта.