Братът на фараонката Ружа Игнатова – Константин май се завърна в България с първородното си дете.

"До намирането на вътрешния мир пътят е дълъг. Мога да бъда само благодарен, че имам правилната компания да ме води по този път", написа известният брат.

Под фотоса обаче, който изглежда като обикновена разходка в парка, може би с рожбата на някой приятел, Константин постави хаштага "Животът на бащата" и взриви мрежите.

Това поражда много нови въпроси за статуса и семейния му живот. Рожбата изглежда на не повече от 2-3 годинки и е облечена като малко момченце.

Игнатов кацна у нас, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin. Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

За личния му живот не се знае нищо освен, че откакто се върна у нас доста хайлайф дами го налазиха.

Последователки в мрежата му станаха бивши участнички в "Ергенът", които така и не намериха любовта в шоуто като Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Други като Гергана Райчевска - Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова са изключително заинтересовани от особата на Константин и следват всяка негова стъпка, пише dnes.bg.

Дали сега обаче ако бившият затворник се окаже самотен баща ще го желаят толкова много дами, предстои да разберем...

Помагачи на Ружа Игнатова влизат в затвора за измама за 3 млрд. евро

"Лъжи, слухове, международни финансови схеми": Къде е Ружа Игнатова?Мъртва ли е или си живее някъде най-охолно с 9 милиарда евро - под нова самоличност и с нов външен вид

Адвокат на ужилени от Ружа Игнатова: Брат ѝ е мишена на мафиятаКриптокралицата не е убита и ако е така, е избягала с милиарди долари, казва защитникът на ужилените