Кралят на поп-фолка Азис сериозно стресна феновете си, като падна от сцената по време на свое участие. Неприятната случка бе заснета от клиенти на нощното заведение и плъзна в социалните мрежи. 

Присъстващите на събитието станаха свидетели как Азис се опитва да се придвижи напред към публиката, но координацията му го предава и той се озовава на пода, като лошо удря главата си в бара.

Секунди след това той се изправя на крака и с жест успокоява почитателите си, че всичко е наред. Тук видеото свършва и не е ясно дали той е продължил на пее или е прекратил своето участие. 

Самият Азис все още не е коментирал официално инцидента, но за сметка на това написа дълъг коментар в социалните мрежи, обяснявайки решението си да облече рокля, с която се появява в последния си видеоклип към песента "Точно в 3". 

Той бе остро критикуван от феновете, които не си обясняват защо той отново показва визия на жена, след като дълго време се опитваше да изглежда все по-мъжествено. 

С решението си да облече розова тюлена рокля, Азис напомни за най-скандалния период от кариерата си и със сигурност за най-славния - когато се обличаше с женски дрехи, високите токчета и силния грим за него бяха нещо напълно нормално.

"Защо с рокля ли? Защото АЗ така съм преценил! Ако не ви харесва,гледайте онези, които носят панталони.Е да де, ама не докосват душите както АЗ... Знам! Тогава нямате избоор! А за всички, на които не им пука как съм облечен-Обичам ви хора! Радвайте се на песента ми и бъдете със западен начин на мислене, както се вижда от гледанията на песента! Рокли или панталон, няма никакво значение.Единствено музиката, която правя е важна и тя остава в историята на българската култура десетки години вече! Кой друг може да се похвали с това?! " - написа изпълнителят.