Въпреки че Амбър Хърд не успя да победи бившия си съпруг Джони Деп в съда, доказвайки, че той ѝ се подиграва и използва физическа сила върху нея, тя успя да го задмине в друг рейтинг. Според холивудския новинарски сайт CelebTattler, името на Амбър Хърд е търсено около шест милиона пъти на месец в Google.

Докато само 5,5 милиона потребители искали да знаят за Джони Деп. Звездата от „Карибски пирати“ възвърна доброто си име и предизвика любопитство и с новината, че е станал гадже с една от адвокатките си. По-късно се чу, че актьорът се е разделил с правозащитничката.

Освен това скандалната двойка успя да надмине дори починалата кралица Елизабет II, чиято платинена годишнина и погребение се превърнаха в събитие от световно значение. Подробностите за нейната смърт и реквиемите бяха милиони пъти по-малко интересни, пише tialoto.bg.

Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд, взима 15 млн. долараДелото на века приключи след 3 дни дебати на съдебните заседатели

На четвъртата линия е играчът на американски футбол Том Брейди, който стана известен благодарение на шумния развод със съпругата си и супермодел Жизел Бюндхен.

А телевизионната звезда Ким Кардашян затваря почетната петица. Тази година тя беше запомнена с очарователната си поява на червения килим на Met Gala в рокля на Мерилин Монро заедно с бившия си възлюбен Пийт Дейвидсън и скандалния развод с Кание Уест.

Въпреки че Амбър Хърд стои толкова нависоко в класацията за проявен интерес към нея, актрисата не възнамерява скоро да се върне в Холивуд. Тя се е отдала на грижите за детето си и в момента се намира в Лондон.