Австралийската актриса Марго Роби е в очакване на първото си дете от съпруга си Том Акърли.Различни източници потвърдиха новината за двойката, която се среща на снимачната площадка на драмата от Втората световна война Suite Française през 2013 г., където той е асистент-режисьор, а тя е пред камерата, предава People.

Снимки из мрежата показват как се вижда заобленото коремче на 34-годишната актриса от кинохита "Барби" под бял изрязан топ, с който е облечена бъдещата майка.

Трикратно номинираната за "Оскар" Роби изглежда в приповдигнато настроение, докато се качва на лодка по време на почивка на езерото Комо със съпруга си.

Марго и Роби започват връзка през 2014 г., женят се през 2016 г. и са копродуценти на редица проекти.

"Бях типичното необвързано момиче. Идеята за връзки ме караше да искам да повърна", спомня си тя.

"И тогава това ми се случи. С Том бяхме приятели дълго време. Винаги съм била влюбена в него, но си мислех, че той никога няма да отговори на чувствата ми. Въпреки това реших да му кажа, че го харесвам. И тогава нещата се случиха", казва тя.

Те започват да се срещат през 2014 г. и се женят през 2016 г.

"Най-полезното нещо, което научих от други двойки в тази индустрия, е, че не трябва да си позволяваме да не се виждаме повече от три седмици", разказва тя пред The ​​Daily Telegraph през 2016 г.

"Връзката от разстояние може да бъде наистина трудна. Може да ви обърка главата, така че правилото за три седмици е ключово", добави тя.

Двойката пази връзката си до голяма степен далеч от общественото внимание и не се появяват заедно на червения килим до 2017 г., почти цяла година след сватбата им.