Адел потвърди брака си с Ричард Пол, по време на телевизионно шоу. Според слуховете двойката е сключила брак миналата година. Тогава тя предизвика интерес, като нарече 41-годишния спортен агент свой "съпруг".

Сега певицата е потвърдила брака си в комедийното шоу на най-добрия си приятел Алън Кар в Лос Анджелис, предаде Dailymail. Един от зрителите разказа: "Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Лос Анджелис и Адел беше в публиката. Алън попита дали някой се е оженил наскоро и Адел извика "Аз".

Публиката разказва още, че 35-годишната певица се е забавлявала искрено в публиката, заедно с приятел. „Охраната ѝ влезе само за да ѝ донесе храна. Изобщо не се интересуваше дали хората са я видели”, добавят зрителите. 

Миналия месец Рич беше попитан от водещата на CBS Гейл Кинг за слуховете, че двамата с Адел са се врекли един на друг. Журналистката попита дали трябва да се обръща към Адел с "госпожа Пол" следващия път, когато говори с нея, а той отвърна: "Не съм от хората, които поставят личния си живот. Той не е за медиите”, заяви той.

Адел и Рич обявиха публично връзката си през 2021 г. А година по-рано тя се раздели със Саймън Конецки, разводът им беше финализиран през 2021 г.